Chef-eigenaar Roel Sieverink

“Wie Bistro de Olliemölle in Borculo binnenstapt, voelt de historie van een bijzondere plek. Ooit waren de watermolens van Prins Willem V van Oranje. In de Olliemölle wordt Achterhoekse gastvrijheid gecombineerd met heerlijk eten in een eeuwenoude sfeervolle watermolen”. We bezoeken vandaag Chef Roel Sieverink van Bistro De Olliemölle in Borculo.


We kennen Roel al als souschef en later chef van Restaurant de Tuinkamer in Ruurlo van Jos en Ria Weel-Visser: Euro-Toques Nederland leden van het eerste uur. Roel heeft vanaf zijn 16e samengewerkt met Jos Weel en kent als geen ander het Euro-Toques Nederland gedachtengoed. Roel werkt dan ook alleen met pure natuurzuivere ingrediënten uit de streek en met de seizoenen.

 

Niet voor niets werd hij door Culibel (België) als eerste Nederlandse chef uitgeroepen tot Young Talent of the Year. Op dit moment is de Olliemölle door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand maar Roel is jong en ambitieus en streeft naar een ster.


- Euro Toques Nederland


Ons restaurant is gelegen in het hart van de stad


Parkeren kan door te navigeren naar de parkeerplaats 'Pagendijk'. Ons restaurant is niet bereikbaar via de ophaalbrug. Loop het idyllische pad langs de Berkel. De kortste route vanaf Pagendijk.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:00 - 21:00
Vrijdag
12:00 - 21:00
Zaterdag
12:00 - 21:00
Zondag
12:00 - 21:00

Door wegwerkzaamheden zijn wij momenteel slecht bereikbaar. De Burgemeester Bloemersstraat is afgesloten vanwege de bouw van een brug en rondom de kerk wordt de inrichting van het centrum vernieuwd. Onderstaande afbeeldingen geven 2 routes.

Wegwijzering Pagendijk
Wegwijzering via centrum

Er zijn 2 parkeerplaatsen bereikbaar, achter Schuurman Schoenen in het centrum via de ophaalbrug, en het Pagendijk vanuit de richtingen Ruurlo en Lochem/Barchem. Voor aanvullende informatie of vragen, neem gerust contact met ons op. 

Reserveren


Ons restaurant is slecht bereikbaar voor mindervaliden. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Honden zijn binnen niet toegestaan.