Over ons

Chef-eigenaar Roel Sieverink

“Wie Bistro de Olliemölle in Borculo binnenstapt, voelt de historie van een bijzondere plek. Ooit waren de watermolens van Prins Willem V van Oranje. In de Olliemölle wordt Achterhoekse gastvrijheid gecombineerd met heerlijk eten in een eeuwenoude sfeervolle watermolen”. We bezoeken vandaag Chef Roel Sieverink van Bistro De Olliemölle in Borculo.


We kennen Roel al als souschef en later chef van Restaurant de Tuinkamer in Ruurlo van Jos en Ria Weel-Visser: Euro-Toques Nederland leden van het eerste uur. Roel heeft vanaf zijn 16e samengewerkt met Jos Weel en kent als geen ander het Euro-Toques Nederland gedachtengoed. Roel werkt dan ook alleen met pure natuurzuivere ingrediënten uit de streek en met de seizoenen.

 

Niet voor niets werd hij door Culibel (België) als eerste Nederlandse chef uitgeroepen tot Young Talent of the Year. Op dit moment is de Olliemölle door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand maar Roel is jong en ambitieus en streeft naar een ster.


- Euro Toques Nederland


Ons restaurant is gelegen in het hart van de stad


Parkeren kan door te navigeren naar de parkeerplaats 'Pagendijk'. Ons restaurant is niet bereikbaar via de ophaalbrug. Loop het idyllische pad langs de Berkel. De kortste route vanaf Pagendijk.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
17:30 - 21:00
Woensdag
17:30 - 21:00
Donderdag
17:30 - 21:00
Vrijdag
12:00 - 21:00
Zaterdag
12:00 - 21:00
Zondag
12:00 - 21:00

Parkeren

Door wegwerkzaamheden zijn wij momenteel slecht bereikbaar. De dichtsbijzijnde parkeergelegenheid is parkeerplaats Pagendijk. Onderstaande route is vanaf de Burgermeester Bloemersstraat. Voor taxi's, volg route via Dr. Scheylaan. 

Neem contact met ons op voor verdere toelichting en informatie 0545 276 556.

Wegwijzering Pagendijk


Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, zoals evenementen en nieuwe menukaarten. Ca. 1 keer per maand ontvangt u van ons een e-mail.

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required

Intuit Mailchimp

Reserveren


Ons restaurant is slecht bereikbaar voor mindervaliden. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Honden zijn binnen niet toegestaan.